Informatieboeken, Overige

Alles over homeopathie, de principes, de praktijk

img023.jpg

In alles over homeopathie wordt een heldere inleiding gepresenteerd tot een geneeswijze die is gebaseerd op het principe van het gelijke geneest het gelijke.

Het boek is geschreven in een onderhoudende en boeiende stijl en voert de lezer door de eeuwen heen terug naar de oerbron van de homeopathie. Steeds meer mensen onderkennen de waarde van deze geneesmethode die zich met name richt op de onderliggende oorzaken van ziekteverschijnselen, en lichaam en geest beschouwt als een onverbrekelijk geheel. Geen wondergeneestkunde, maar een methodiek die het behoud van een gezond lichaam nastreeft in overeenstemming met de wetten van de natuur.

Professor George Vithoulkas werd in 1932 in Athene geboren. Hij studeerde o.m. in Zuid-Afrika en werkte in India, Griekenland, de VS en België. In 1996 werd hij onderscheiden met de Alternatieve Nobelprijs vanwege zijn verdiensten voor de klassieke homeopathie. Hij schreef een aantal boeken die in meer dan twintig talen zijn vertaald, is betrokken bij het opzetten van vele homeopatische opleidingen en programma’s en is een van de grootste voorvechters van de homeopatische geneeswijze.

Geschreven door: George Vithoulkas
Oorspronkelijke titel: Homeopathy, Medicine of the New Man
Uitgeverij Elmar
Te bestellen via rcotter@planet.nl