Dank voor de homeopatische hulp bij mijn zoontje

Hierbij wil ik even laten weten dat ik zeer tevreden ben over het effect van de homeopatische behandeling op mijn zoontje. Vanaf zijn geboorte had hij problemen met zijn luchtwegen. Toen hij drie weken oud was moesten we al beginnen met aerosollen. Hij was heel vaak ziek, telkens met hoge koorts en hij moest hiervoor meermaals antibiotica nemen. HIj moest twee keren enkele dagen opgenomen worden in het ziekenhuis.

Toen hij ongeveer één jaar oud was, heb ik de stap gezet naar homeopathie, ik begon einde raad te geraken. Het heeft een beetje tijd nodig gehad, maar we zagen heel duidelijk een verbetering. Geleidelijk aan werd hij sterk genoeg om zelf een verkoudheid bijvoorbeeld te overwinnen.

Sinds hij nu anderhalf jaar in behandeling is bij de homeopaat is hij opmerkelijk minder ziek geweest, geen ziekenhuis meer en geen antibiotica. Bedankt!!!

V. V. uit Lanaken