Geblokkeerde schouder

In 2011 kreeg ik veel pijn in mijn linkerschouder en bovenarm. Na onderzoek bleek er kalk te zitten. Ik moest kiné volgen, maar de oefeningen waren te zwaar en te pijnlijk en het werd alleen maar erger.

Mijn schouder raakte volledig geblokkeerd, “Frozen shoulder” zoals men dat noemt. Men stelde mij een cortisone spuit en shockwave therapie voor en als dat niet hielp een operatie, maar zonder garantie dat ik er  vanaf was. Ik heb dat ondanks de enorme pijn geweigerd. Via via ben ik bij de homeopaat terecht gekomen.

De eerste 2 middeltjes gaven helaas geen resultaat, maar bij het 3e consult kreeg ik een middel dat meteen hielp. 14 dagen later was de pijn weg voor 80% en na een maand voelde ik niets meer. Ik heb daarna mijn schouder laten losmaken bij de osteopaat met goed resultaat.

Ik vind homeopathie een echte aanrader en heb sindsdien mijn huisdokter bijna niet meer nodig gehad, want ik ben voor alle andere kleine kwaaltjes ook heel goed geholpen.

O.B. uit Geetbets