Kinderastma snel genezen

Al vrij snel na de geboorte van onze zoon waren er problemen met een piepende ademhaling. Rond de leeftijd van 2 maand werd het erger en gingen we ermee naar de specialist die alle nodige onderzoeken deed. Mijn zoon moest een siroop nemen waarvan de apotheker zei dat die ook werd gegeven aan volwassenen met astma-aanvallen.

Omdat mijn moeder reeds jaren goed was geholpen met homeopathie maakte ik ook voor mijn zoontje een afspraak bij de homeopaat. Die onderzocht hem en stelde ons een hele resem vragen over zijn klachten, zijn slaapgedrag, zijn eetlust en dorst, hoe hij reageerde in bepaalde situaties, enz. … Ons zoontje kreeg een homeopatisch middeltje en reageerde daar op korte termijn zo positief op dat we de astmasiroop konden stoppen. Na enkele controles en bijkomende homeopatische middeltjes waren alle luchtwegproblemen definitief opgelost.

Onze zoon is nu 26 jaar oud en is kerngezond. Heel zijn kindertijd hebben we hem met succes homeopatisch laten behandelen, zowel voor alle kleine kwaaltjes als voor zijn echte kinderziekten zoals bof en waterpokken. Mijn zoon heeft eigenlijk tot nog toe nooit reguliere medicatie ingenomen omdat hij altijd vlot is kunnen genezen met de hulp van homeopathie.

C. V. uit Hasselt