Verdriet omwille van mijn overleden moeder

Als 40 jarige vrouw en moeder van 2 kinderen laat ik mij al 15 jaar lang homeopatisch behandelen met goed resultaat. Het laatste jaar is mijn moeder ongeneeslijk ziek geworden en recent overleden. Gedurende heel haar ziekte heb ik haar intensief mee verzorgd. Met de hulp van homeopathie heb ik me emotioneel en lichamelijk sterk kunnen houden tijdens haar aftakeling en bij het afscheid nemen.

Na de begrafenis van mijn geliefde moeder kreeg ik hevige buikpijnen en kon ik niet meer slapen van de rusteloosheid en de nachtmerries. Ofwel zag ik de hele film van de begrafenis terug voor mijn ogen ofwel droomde ik er voortdurend over. Omdat mijn gewoon homeopatisch middel me deze keer niet meer hielp, gaf de homeopaat me een nieuw aangepast homeopatisch middel. Na twee dagen al verdween mijn buikpijn en begon ik beter te slapen.

Na 1 week sliep ik terug normaal, voelde me veel meer ontspannen en kon mijn gedachten al eens focussen op iets anders. Ik kan mijn verdriet nu veel beter de baas, kan het de nodige tijd geven en ondertussen toch gewoon verder goed voor mijn partner en kinderen zorgen.

I. N. uit Donk