Migraine en hoofdpijn

Sinds mijn 15e had ik migraine, dus al 25 jaar voor ik met homeopathie startte. Ik had hoofdpijn met overgeven om de 3 weken, 1 dag durend, maar de laatste jaren kwamen de aanvallen wekelijks. Het ging dus met ups en downs. Alles bleef enigszins leefbaar doordat ik tijdens de migraine-aanval medicatie bijnam. Aanvankelijk hielpen deze pillen goed, maar na verloop van tijd had ik hoe langer hoe minder effect ervan.

Ik probeerde ook op mijn voeding te letten en genoeg te slapen, maar niks hielp. Mijn levenskwaliteit daalde enorm omdat ik veel dingen moest afzeggen of missen omdat ik weer ziek in bed lag. Ik werd het “ziek zijn” kotsbeu.

Uiteindelijk kwam ik bij de homeopaat terecht via iemand, die er heel goed door geholpen werd. Sinds homeopathie daalde de frequentie van de migraine-aanvallen, net als de intensiteit ervan. Perioden van 6 maanden kan ik nu overbruggen zonder aanval. Af en toe, als de migraine terug de kop opsteekt, moet ik teruggaan voor een extra homeopatische ondersteuning. Door homeopathie begon ik me ook algemeen weer duizend maal beter te voelen…

Ik heb er geen verklaring voor, maar voor mij werkt homeopathie heel goed en ik ben daar heel dankbaar voor.

B. V. uit As