Zelfs met Multiple Sclerose goed geholpen

Sinds 1995 werd bij mij Multiple Sclerose (M.S.) vastgesteld. Mijn grootste ongemak was vermoeidheid, zo erg dat ik mij regelmatig ziek moest melden op het werk. Volgens mijn neuroloog is er aan vermoeidheid door M.S. weinig te doen, ik moest er mij maar naar schikken en het werk afbouwen. Omdat ik heel graag werk ben ik op zoek gegaan naar alternatieven en zo bij homeopathie terecht gekomen.

Homeopathie heeft zo goed geholpen voor mijn vermoeidheid dat ik tot op vandaag nog steeds ¾ time aan het werk ben zonder veel afwezigheden. Ik ben ervan overtuigd dat ik zonder homeopathie al jaren geleden had moeten stoppen met werken. Sinds homeopathie heb ik nog weinig opstoten van M.S. gehad, en die zijn ook telkens snel verdwenen.

Nu heb ik sinds 5 maand last van onverwachte hevige aandrang voor stoelgang. Na veel doktersbezoeken en de nodige bijkomende onderzoeken werd “spastische darm” vastgesteld. De medicatie die ik daarvoor krijg bezorgt me veel nevenwerkingen en helpt me niet echt. Daarom ben ik nu opnieuw in behandeling bij de homeopaat en hoop ik dat hij mij ook daarvoor zal kunnen helpen. De klassieke en de homeopatische geneeskunde zouden meer moeten samenwerken, daar ben ik persoonlijk een groot voorstander van, want het gaat uiteindelijk toch om de gezondheid van mensen hé!

A.H. uit Maaseik