Heel mijn gezin goed met homeopathie

Omdat ik zelf zo goed was geholpen met homeopathie voor mijn M.S.-vermoeidheid zijn daarna ook mijn dochter en echtgenoot in homeopatische behandeling gegaan.

Mijn dochter had al jaren last van wratten aan de voeten en de handen. Allerlei klassieke behandelingen en middeltjes mochten niet baten. Het eerste homeopatisch middel bracht ook geen hulp, maar vanaf het tweede middel begonnen de wratten te verminderen en op 2 maand tijd waren ze allemaal verdwenen.

Mijn man had al 4 à 5 jaar last van een slijmbeursontsteking aan de achillespees van de hiel. Hij mankte en kon niet meer joggen. Cortisonespuiten hielpen niet. Sinds homeopathie gaat het nu al 3 jaar veel beter. Zijn achillespees blijft een gevoelige plek, maar hij kan terug joggen en trekt niet meer met zijn voet als hij loopt.

A. H. uit Maaseik