Vlot hersteld na chemotherapie

Vijf jaar geleden kreeg ik te horen dat ik darmkanker had. Na een lang behandeltraject van operatie, bestraling en chemo was ik totaal uitgeput geraakt. Ik veranderde mijn levensstijl, bouwde meer ontspanning en rust in en ging vegetarisch eten. Omdat mijn extreme moeheid niet verbeterde ging ik in homeopatische behandeling.

Met de hulp van homeopathie verbeterde mijn energie zeer snel zodat ik mij terug voelde zoals voor de operatie. Ik ervaarde dat door de homeopathie mijn klachten als gevolg van chemotherapie en bestralingen gemakkelijk te overwinnen waren. Homeopathie heeft niet alleen mijn energie terug hersteld maar ook mijn immuunsysteem versterkt, want sinds de start van homeopathie vijf jaar geleden ben ik niet meer ziek geweest, zelfs geen verkoudheid meer gehad.

M. C. uit Lanaken