Mijn rusteloze benen zijn verdwenen

Een goed jaar geleden, als ik ging slapen en in bed lag, kreeg ik zomaar last van onrustige benen. Het is moeilijk uit te leggen wat voor een gevoel dat eigenlijk was. In plaats van tot rust te komen als ik in bed lag, werd ik juist hoe langer hoe onrustiger.

Hoe ik me ook draaide of keerde, dat ambetant gevoel bleef altijd maar duren. Mijn vrouw zei dat ik de ganse nacht niks anders deed dan woelen. Ik dacht als ik eenmaal in slaap was, dat het dan over was, maar niet dus.

Toen ik dat vertelde aan de homeopaat is hij beginnen zoeken welk homeopatisch middel mij kon helpen. Bij het eerste middel dat hij probeerde werden de rusteloze benen nog erger: ik kon niet meer inslapen en moest regelmatig het bed uit. Vanaf het tweede middel voelde ik al direct beterschap en zijn de klachten verdwenen. Nu al anderhalf jaar kan ik heel rustig in bed gaan liggen en vlot inslapen: wat een luxe!

M. R. uit Maasmechelen