Anaal abces en aarsfistel genezen

In 1999 werd ik geopereerd voor een groot abces aan de aars. Door verwikkelingen nadien werd ik nog driemaal extra geopereerd op dezelfde plaats, telkens onder narcose. Uiteindelijk bleef ik sukkelen met een aarsfistel die chronisch ontstoken was. Ik had moeite om mijn stoelgang op te houden, had voortdurend pijn en er kwam chronisch etter en  bloed uit de fistel, waarvoor de verpleging dagelijks een wiek moest komen steken.

Kennissen hebben me toen aangeraden homeopathie te proberen en ten einde raad deed ik dat ook. Vrij snel na het begin van de homeopatische behandeling verdween de pijn en minderde de etterproductie. Op een jaar tijd was de etterproductie volledig gestopt en kon ik mijn stoelgang terug goed controleren. De laatste 10 jaar zijn de klachten van de aars volledig weggebleven: er is gelukkig geen sprake meer van abcessen, fistels, ontstekingen of operaties.

M. K. uit Maaseik