Hoofdpijn, allergie weg en mijn amandelen niet verwijderd

Oorspronkelijk kwam ik naar het homeopatisch centrum Vanden Berghe omdat mijn amandelen uitgehaald moesten worden. Ik ben 38 jaar en heb al 10 jaar last van angina’s, gepaard gaande met koorts en 5 dagen niet uit bed geraken. Ik had zo een schrik voor die operatie, dus waarom niet een laatste toevlucht zoeken bij homeopathie?

Tot op heden kreeg ik geen keelontstekingen meer. Daarnaast had ik ook last van een ooginfectie die niet genas. Mijn hele oogkas deed pijn, en dit trok ook naar mijn hoofd en oor. Cortisone-oogdruppels deden niks af. Als gevolg van de ooginfectie kreeg ik ook nog migraine waarvoor ik migrainepillen moest bijnemen. Dankzij homeopathie ben ik nu van dit alles genezen. Ook heb ik sinds homeopathie geen geurenallergie meer, waarvoor ik voordien ook medicatie nam. Ik had niet durven denken dat homeopathie me zo goed zou kunnen helpen…

C. B. uit St-Truiden