De oorontstekingen genezen, geen buisjes meer nodig

Ik kan homeopathie warm aanbevelen. Toen mijn zoontje twee jaar was, had hij de ene oorontsteking na de andere. Geen week ging voorbij of we hadden een dokter van wacht bezocht. Telkens schreef deze antibiotica voor. Toen dat niet hielp, stelde de NKO-arts het plaatsen van buisjes voor. Dit is tot 5 keer toe gebeurd.

Toen dit alles weinig soelaas bood, kwam ik via de moeder van een vriendje bij het homeopathisch centrum terecht. Vol verwachting keek ik uit naar het resultaat, aanvankelijk nog met enig voorbehoud.

De oorontstekingen zijn direct weggebleven. De buisjes vielen uit en zijn niet meer nodig geweest. De gezondheid van mijn zoon is sedertdien met rasse schreden vooruitgegaan. Hij is nog amper ziek en met een jaarlijks tot 2-jaarlijks doktersbezoek, kan hij verder. Op dit ogenblik is hij 10 jaar en schoolverlet kent hij niet. De NKO-arts komt er niet meer bij kijken.

Hij heeft plezier in het leven en kan zich focussen op wat hij dient te doen en leuke dingen. En wij, wij hebben de tijd om andere dingen te doen dan doktersbezoeken af te leggen.

K. T. uit Hasselt