Hoofdpijn bij mijn kind: kindermigraine

Onze zoon en dochter, ondertussen 11 en 13 jaar, werden sinds hun geboorte enkel via homeopathie  behandeld. Steeds met succes want ze hebben nog bijna nooit klassieke geneesmiddelen nodig gehad.

Het meest frappante wat ik me als moeder nog herinner is de hoofdpijnperiode die verscheidene weken duurde toen mijn dochter 7 jaar oud was. Op het hoogtepunt van haar kindermigraine moesten we haar dagelijks een pijnstillende suppo geven, zo erg was haar pijn.

Het was aan haar blik en gelaat te zien dat ze echt niet goed was en wij maakten ons als ouder grote zorgen dat er misschien wel iets mis was in haar hoofd.
Omdat haar gewone homeopatische middel niet hielp en de hoofdpijn steeds erger werd, gaf de homeopaat een nieuw aangepast middel waarmee de hoofdpijn op 24u verdween en wegbleef.

Als ze nu nog hoofdpijn krijgt weten we dat er iets aan het broeden is en dat ze ziek gaat worden. We krijgen dat altijd binnen de paar dagen opgelost door haar homeopatisch middel te herhalen of even langs te gaan om een sterker middel te krijgen. Onze 13- jarige dochter heeft gelukkig sinds zes jaar geen suppo’s meer nodig gehad voor haar kindermigraine.

A. G. uit Genk